Tjänster

Följ Kocksnack på sociala medier

KOCKSNACK- Foto & mat

Tjänster

Mig kan du boka för en rad olika evenemang:

 

 

Privatkock

för fester, bröllop och middagar

 

Oavsett om du bokar som företag eller privatperson garanteras du en upplevelse utöver det vanliga. Du får inte bara en kock som fixar middagen åt dig utan en person som ger det lilla extra och ser till att du och dina gäster får en riktig helhetsupplevelse med allt vad bra service innebär. Jag sköter allt från menyplanering till inköp, matlagning och servering så att du kan fokusera på att vara värd eller värdinna. Mängder av goda referenser från tidigare kunder finns att tillgå för den som önskar "mer kött på benen" innan en bokning.

 

Matstylist/kock

för tidningar, reklamblad och produktkataloger

 

Matkonsult

för receptframtagning och råvaruutveckling

 

Kursledare

för matlagningskurser & inspirationskvällar

 

Vill du utvecklas som hemmakock? Skräddarsy en kurs tillsammans med mig där vi fokuserar på just det du vill lära dig. Kanske vill du bli bättre på att koka såser eller lära dig mer om hur man tillagar fisk på bästa sätt. Du kommer med önskemålet, jag sätter ihop kursen för dig och/eller dina vänner.

 

Det går även att boka en matlagningskurs hemma i ditt kök eller på företaget för kompisgänget, väninnorna eller kollegorna där vi tillsammans tillagar en trerättersmeny.

 

Fotograf

Fotograferar allt från porträtt, barn, djur & natur till mat, bröllop och dop. Frilansar som nyhetsfotograf och har varit publicerad i flertalet tidningar och webtidningar såsom Aftonbladet, Expressen, Svt.se, tidningen Mitt i & Stockholm Direkt för att nämna några.

 

Trubadur/musiker

Jag är även aktiv som musiker och trubadur. Gitarren är mitt instrument och jag har mångårig erfarenhet av att vara ute och spela på fester och andra evenemang. Min repertoar är bred och innehåller allt ifrån Cornelius till Metallica och jag arrangerar även musikquiz. Jag har egen ljudanläggning som kan medtagas.

 

Bokningsförfrågan gör du via fliken Kontakt.

Copyright © All Rights Reserved.